Figyelem

2024.04.27. 12:45

Miskolcon nem lesz csatlakozás egyes vonatokhoz

A Mezőzombor–Nyíregyháza vonalszakaszon komplex pályakarbantartási munkákat végeznek május 2-tól 16-ig.

Boon.hu

Nem lesz csatlakozás Miskolcon

Fotó: Huszár Márk

A Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely vonal Füzesabony-Szerencs vonalszakaszán egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek április 30-ig, mert a Felsőzsolca—Hernádnémeti-Bőcs közötti Hernád-híd karbantartását végzik. 

A Sátoraljaújhelyről érkező Zemplén InterCity vonatokról a Füzesabonyba induló személyvonatokra Miskolc-Tiszai pályaudvaron nem biztosítják a csatlakozást.

Komplex pályakarbantartás 

A Mezőzombor–Nyíregyháza vonalszakaszon komplex pályakarbantartási munkákat végeznek május 2-tól 16-ig éjszakánként 18:40-től 5:20-ig. Emiatt módosították a menetrendet, az érintett vonatok helyett Szerencs és Nyíregyháza között pótlóbusszal kell utazni. 

A vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szerencs–Nyíregyháza között minden érintett vonat helyett pótlóbusz közlekedik.

A változások 

- A Keleti pályaudvarról 17:25-kor induló Tokaj InterCity (IC586) csak a Keleti pályaudvar és Szerencs között közlekedik, Szerencs és Nyíregyháza között pótlóbusszal kell utazni. Nyíregyházáról 20:31-kor indul a Tokaj InterCity (IC586) Debrecen–Szolnok–Cegléd érintésével a Nyugati pályaudvarra.  

- A Keleti pályaudvarról 19:25-kor induló Tokaj InterCity (IC508) utasait Szerencs és Nyíregyháza között pótlóbusz szállítja. 

- A Nyugati pályaudvarról 16:20-kor és 18:20-kor induló Tokaj InterCity (IC688, IC588) utasait Nyíregyháza és Szerencs között pótlóbusz szállítja. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában