Helyi sport

2024.04.28. 20:20

A ,,mentális szörnyek" emberhátrányban is diadalmaskodtak

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 26. forduló

Sényő FC Selyem-Ber – Putnok FC 1–2 (0–0)
Sényő, 200 néző. V.: Tóth T. (Kovács Z., Vilmányi).
Sényő: Szondi – Szokol, Vámos G. (Nagy N., 80.), Vámos M. (Szopkó, 86.), Ur, Klepács, Kapacina K., Farkas M., Lizák (Torkos, 77.), Schmidt, Orosz (Márton, 86.). Edző: Nagy Sándor. Putnok: Mészáros – Szabó K., Galacs, Vattay, Nemes, Lőrincz A., Pócsik, Tordai, Váradi, Boros, Korbély. Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Ur (90. – 11-esből), ill. Lőrincz (75.), Klepács – öngól (83.). Kiállítva: Nemes (63.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Nagy Sándor: – Szomorú vagyok, úgy érzem, az osztályhoz képest nagyon jó meccset játszottunk. Összességében nagyon kiegyensúlyozott meccs volt, lehet elfogult vagyok, de egy szabályos gólt, és egy büntetőt nem kaptunk meg 0-0-nál. Amikor úgy gondoltam, kezünkben van a mérkőzés, hadd ne mondjam, hogyan kaptunk ki... Gratulálok a Putnoknak, további sok sikert kívánunk neki.
Szala Ákos: – Az eltelt 26 forduló alatt egy ilyesfajta győzelem hiányzott a sorból. Emberhátrányba tudtunk két gólt szerezni és megnyerni egy nagyon kiélezett mérkőzést. Ezt a mérkőzést az öltöző ereje nyerte meg. Öröm volt látni, ahogyan küzdöttek a játékosok és nagyon komoly tartalékokat mozgósítottak a sikerért. Azt kértem ma tőlük, hogy ha a pálya méretei miatt nem tudjuk játszani a saját játékunkat, akkor legyenek mentális szörnyek és ennek maximálisan eleget tettek. Gratulálok minden játékosnak, mert nagyon komoly karaktert mutattak ma.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!