Teqball

2024.04.22. 16:31

Diósgyőrött küzdenek a világbajnoki szereplésért

Az amatőrök és a profik mezőnyében is versenyeztek Budapesten.

Jakab Zsolt, Jakab Patrik, Mudri Soma, Major László és Kecskés János a Ludovika Arénában

Fotó: Fotó: olvasónk

A napokban a fővárosban tartották az országos teqball bajnokság idei első fordulóját, amelynek a Ludovika Aréna adott otthont. A versenyen a bodrogkeresztúri Bodker SE csapata is képviseltette magát és jelentős sikereket ért el. 

Május 18-19-én

– A junior egyéni kategóriában indult Kecskés János élete első bronzérmét harcolta ki: kitűnően menetelt, csupán az elődöntőben szenvedett vereséget – újságolta Borbély Patrik szakosztályvezető, majd így folytatta: – Párosban megvédte tavaly szerzett aranyát Major László, aki ezúttal Mudri Somával az oldalán, kiváló játékot mutatva, szettveszteség nélkül húzta be elsőségét. További két, saját nevelésű fiatalunknak ez volt élete első viadala: Jakab Patrikra és Jakab Zsoltra a jövőben is nagy feladatok várnak.

A bodrogkeresztúriak a profik mezőnyében is rajthoz álltak: Vajthó Jenő egyesben, Borbély Patrik és Petrik Soma párosban szerepelt, ők azonban már a csoportjukban befejezték a küzdelmet. A hegyaljai teqballosok május 18-19-én az országos bajnokság második, miskolci fordulóján vesznek részt. Az érdeklődőket, a szurkolókat, valamint a reménybeli támogatóikat egyaránt a DVTK Arénába várják. A csarnokban „mellesleg" a hivatásosok kvalifikációs versenyt is vívnak majd és a legjobbak a világbajnoki szereplés jogát érdemlik ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!