Labdarúgás

2024.04.28. 19:03

Verekedés és könnygáz a Kazincbarcika-Honvéd meccsen

A találkozó a 76. percben a Honvéd szurkolók rendbontása miatt félbeszakadt, és csak 11 perc várakozás után folytatódott a mérkőzés.

A labdarúgó NB II 30. fordulójának vasárnapi meccsén:
KolorCity Kazincbarcika – Budapest Honvéd 1-0 (1-0)
A találkozó a 76. percben a Honvéd szurkolók rendbontása miatt félbeszakadt, és csak 11 perc várakozás után folytatódott a mérkőzés. Az élőképes, internetes közvetítésen is látszódott, hogy a vendég szurkolók és a rendező gárda konfliktusba keveredett. Illetve ennek folyományaként ütésváltás is történt, majd a rendezők könnygázt vetettek be, de nem sikerült kiüríteniük a vendégszektort, a Honvéd tábor pár perc után betámadta, megfutamította a sárga mellényeseket, kiűzték őket arról a lelátórészről, ahol korábban voltak. A játékvezető az incidens miatt az öltözőbe vezényelte a játékosokat, majd amikor lecsillapodtak a kedélyek, elrendelte a találkozó folytatását. 
Kazincbarcika, 800 néző. V.: Szigetvári (ifj. Varga G., Tőkés).
KolorCity Kazincbarcika SC: Bánhegyi – Ternován, Szekszárdi M., Süttő, Kotula – Csilus T. (Papp M., 101.) – Pinte, Csatári, Kártik (Szabó B., 92.), Pekár L. – Kurdics (Ádám F., 69.). Vezetőedző: Csábi József.
Budapest Honvéd: Dúzs – Kovács N., Pekár I., Szabó A., Benczenleitner (Kulbachuk, 63.) – Eördögh (Bocskay, 88.), Adorján (Nyitrai, 88.), Lőrinczy – Kerezsi, Bobál G. (Simon B., 63.), Krajcsovics (Kundrák N., 63.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
52. perc: Kotula a felezővonalról adott remek labdát Pintének, aki a bal oldaláról, éles szögből 8 méterről lőtt a kapuba, 1-0.
Sárga lap: Süttő (11.), Ternován (59.), Bánhegyi (97.), ill. Benczenleitner (58.), Nyitrai (100.).
Jók: az egész csapat, ill. Kerezsi, Lőrinczy.
Csábi József: – Több sebből véreztünk a meccs előtt és sokat dolgoztunk a héten azért, hogy eredményesek legyünk, de ennek érdekében változtatni is kellett a játékrendszeren. De ma minden ült, fegyelmezett és csupaszív játékkal sikerült legyőzni a jó erőkből álló Honvédot, a szurkolóink támogatásával, egy jó hangulatú mérkőzésen. 
Csertői Aurél: – Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, rengeteg lehetőségünk lett volna, de létszám azonos, létszám előnyös helyzetekben ezt rosszul játszottuk le, és nem jutottunk el ziccerekig. A második félidőben kaptunk egy elkerülhető gólt, de az egész mérkőzés folyamán súlytalanok voltunk. Fizikálisan az ellenfél maximálisan fölénk nőtt. Okosan játszottak, taktikai faultokat csináltak, amikor tudtak, keményen játszottak, ezt nem tudtuk megszűrni, jobban kellett volna focizni, hogy ne alakuljanak ki ezek a faultos szituációk. Azt nem mondom, hogy nem érdemeltünk volna 1 pontot, mert üres kapuba kétszer, vagy háromszor kihagytuk a helyzeteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!