Helyi sport

2024.04.21. 21:01

Nagy győzelmet arattak a szomszédvár ellen

Labdarúgás: NB III, Észak-Keleti csoport, 25. forduló

EH–Cigánd SE – Kisvárda MG tartalék 2–0 (0–0)
Cigánd, 250 néző. V.: Farkas (Tőkés, Bőhm).
EH-Cigánd SE: Popovics – Fenyőfalvi, Pap, Misák (Kereszti, 91.), Tóth G. (Erdei, 83.), Motkó, Juhász, Vass, Kelemen (Girdán, 71.), Horváth Z. (Kovács N., 71.), Honchar (Kőrizs, 83.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. Kisvárda MG tartalék: B. Ponomarenko – Rubus, Bíró, Syrota, Kozachuk, N. Ponomarenko (Pongó-Dankai, 79.), Kancsij (Babják, 60.), Sikorszki, Simon (Ésik, 54.), Szikszai, Kristófi. Edző: Gerliczki Máté. G.: Kelemen (51.), Honchar (79.). Jók: az egész csapat, ill. Syrota, Sikorszki.
Igor Bogdanovic: – Mielőtt bármit mondok mai meccsről, szeretnék szívből gratulálni a Kisvárda II szakmai stábjának, hogy ilyen fiatal csapattal elértek ilyen jó eredményt. Szemre tetszetős játékot játszanak, még egyszer gratulálok nekik, csak így tovább. Úgy gondolom, hogy nekünk az egyik legjobb teljesítménnyel sikerült mindent megvalósítani, amit terveztük, és sikerült egy nagyon nagy győzelmet aratni. Büszke vagyok a csapatomra, köszönöm nekik a mai fantasztikus mérkőzést.
Gerliczki Máté: – Először is köszönjük a szurkolótáborunknak, hogy kijöttek és végig buzdították a csapatot, ez nagyon fontos volt a játékosoknak, mert végre ezek a gyerekek felnőtt, komoly futballistáknak érezhették magukat. A mérkőzésről annyit, hogy a hatalmas szél szétverte a játékunkat, az első és a második félidőben egyaránt. Az első játékrészben nem tudtuk kihasználni egyáltalán a támogatását, a másodikban pedig a félpályáról sem tudtunk kijönni ez ellenfél szorításában. A mai mérkőzésen a Cigándnak minőségi játékosai voltak a támadó harmadban, és ez eldöntötte a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!