Labdarúgás

2024.04.25. 20:51

Tatár Gyuri megemlékezés: két NB I-es edzővel, volt csapattársakkal, a jelenlegi csapattal (fotókkal)

Tatár Györgyre, a DVTK Aranycsapatának tagjára, a szombaton hajnalban 72. életévében elhunyt, 11-szeres magyar válogatott labdarúgóra emlékeztek csütörtökön este a DVTK stadion előtt. 
Mivel a hozzátartozói sem temetést, sem hamvasztás utáni búcsúztatást nem szerettek volna, így a klub szervezésében a stadionnál róhatták le kegyeletüket a piros-fehérbe öltözött jelenlévők, akik virággal és mécsesgyújtással adóztak a kiváló sportember emléke előtt.
A kétszeres Magyar Kupa-győztes, NB I bajnoki bronzérmes Tatár György emlékére elsőként volt csapattársai, egykori DVTK játékosok gyújtottak gyertyát, Veréb György, Salamon József, Oláh Ferenc, Teodoru Borisz, Kovács Pál és még néhányan, majd a jelenkor diósgyőri labdarúgói tették ugyanezt. A mostani keret szinte összes tagja képviseltette magát, és természetesen a búcsúztatáson jelen volt a csapat szakvezetője, Vladimir Radenkovic is. A megemlékezők sorát a diósgyőri utánpótlás játékosok folytatták, majd a klubmenedzsment képviselői után ismerősei, tisztelői, következetek, akik között feltűnt Feczkó Tamás, a DVTK egykori trénere, a Kisvárda MG NB I-es együttesének jelenlegi vezetőedzője. A megemlékezés végén filmbejátszást tekinthettek meg a jelenlévők, egy korábban Tatár Györggyel készült beszélgetés felvétele zárta az estét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!