PR cikk

2019.10.15. 14:56

Védekezés a vérszívók ellen

Az ősz második havában járunk, de a szúnyogok még mindig támadnak.

A magas nappali hőmérsékletek kedveztek az aktív szúnyogoknak, de az új lárvák kikelésének is. Azt jósolják, hogy a következő években egyre nagyobb szúnyoginvázióra számíthatunk. A globális felmelegedés következtében könnyebben áttelelhetnek ezek az élőlények, a sok eső pedig a szaporodásuknak kedvez.

Mindezek miatt gondolni kell a szúnyogok elleni hatékony és tartós védekezésre. Otthonunkban rovarriasztóval vagy szúnyoghálóval védekezhetünk.

Bár a rovarriasztó egyszerű, olcsó és hatékony megoldásnak tűnhet, valójában az egészségügyi kockázata miatt át kell gondolni a használatát. Amennyiben ezek mellett döntünk, inkább válasszuk a természetes hatóanyag tartalmú termékeket.

A szúnyoghálókkal a rovarok lakásunkba jutását akadályozzuk meg. Előnye, hogy egyszeri befektetéssel évekig távol tartja a vérszívókat.

Napjainkban széles termékpalettából választhatjuk ki az otthonunkhoz legjobban harmonizáló szúnyoghálót. Mivel ezen eszközök is ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ezért időnként javításra, cserére szorulnak. Ha hosszabb időtartamra szeretnénk, válasszuk a drágább, de minőségibb termékeket. A VasMuszakiBolt.hu-nál elérhető szúnyoghálókban nem fog csalódni!

Öntapadós szúnyoghálók

Az öntapadós szúnyóghálók nagy népszerűségnek örvendenek. A legjobb megoldás, ha a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldást keressük. Előnye, hogy gyorsan, saját magunk, szerszámok nélkül is felszerelhetjük.

Nemcsak a nyílászárókra szerelhetjük fel, hanem a babakocsira vagy a kiságy fölé is. Hátránya, hogy kevésbé ellenálló, rövid időn belül cserére szorul. Hétvégi házakba, nyaralókba kiváló megoldás.

Üvegszálas szúnyogháló

Az üvegszálas szúnyogháló már egy magasabb kategóriába tartozik. Minőségi termékek, megfizethető áron. Tartósak és maximális védelmet nyújtanak. UV-álló kialakításának köszönhetően sokáig esztétikusak maradnak.

Többféle méretben, fekete, fehér és szürke színben kínálják Önnek. Belső és külső terek védelmére egyaránt alkalmas.

Fém szúnyoghálók

A legtartósabb megoldást a fém szúnyoghálók jelentik. Minőségi alumíniumból készültek, rendkívül esztétikusak, ezért irodaházakban, ipari létesítményekben is szívesen használják. Rendkívül strapabíróak, ellenállnak a legmostohább körülményeknek is.

Fix szélességgel, a kívánt hosszban rendelhető fekete, fehér, ezüst és szürke színben. A beszereléséhez szükséges szerszámokat és a kiegészítőket is megtalálja az üzlet kínálatában.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!