boon-sportoldal

2011.06.03. 11:00

DVTK: Bajnoki ünnep, kupaátadással

<p>Bár már a múlt héten bajnok lett a DVTK, az elsőséget most ünnepelhetik meg szervezett keretek között a drukkerek.</p>

A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzésen ünnepli a hazai együttes az előző fordulóban elért bajnoki címét. Az első helyezett csapat köszöntésérre ünnepséget szervezett a DVTK menedzsmentje, amelynek részleteiről csütörtökön délelőtt tartottak sajtótájékoztatót. Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy már a meccs kezdése előtt egy órával érdemes lesz kimenni a stadionba, mert a szervezők gondoskodtak arról, hogy ne unatkozzanak a korán érkezők, élő zenét hallhatnak a Retro Music Bandtől (akik nem csak a stadionban, hanem az ünnepség második számú helyszínén a Városház téren is játszanak majd este 10 óra után) – tudtuk meg Sztavinovszki Botondtól, a DVTK technikai igazgatójától, aki tételesen elsorolta, hogy mi várható (erről részletesen keretes írásunkban olvashatnak).

Kupaátadás

A meccs után – nem rögtön, hanem a vendégcsapat és a játékvezetők öltözőbe vonulását követően – kinyitják a lelátót a pályától elválasztó kapukat, így lehetőség van arra, hogy a szurkolók a pályán együtt ünnepelhessenek a csapattal. Lesz tűzijáték, konfettibomba és kupaátadás is. Ez utóbbival kapcsolatos kérdésünkre, amely így hangzott, hogy ,,milyen kupát adnak át?”, a technikai igazgató így válaszolt:– Magunknak csináltattunk egy kupát, hogy legyen kézzel fogható eredménye a bajnoki címnek, ezt fogják átvenni a játékosok. Ez a kupa tulajdonképpen a bajnoki érmeket szimbolizálja, amit sajnos most még nem kaphatnak meg a labdarúgók, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei tartják magukat ahhoz a szokáshoz, hogy az érmeket csak az évad befejezése után adják át.          

A másik helyszín Nem csak a Diósgyőri stadionban, hanem a Városház téren is lesz ünnepség, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Kriza Ákos fogadja a csapatot a városháza Dísztermében, a tervek szerint 22.45-kor. Amíg a csapat odabent lesz, addig a szurkolók élő zene mellett óriás kivetítőn nézhetik meg a mostani szezon góljait, majd az itteni események végeztével egy eddig meg nem nevezett zenés táncos szórakozóhelyen zárhatják a mulatozást, ahová a meccsbelépő felmutatásával ingyen mehetnek be.

A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzésen ünnepli a hazai együttes az előző fordulóban elért bajnoki címét. A részletes program >>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!