BOON Sziréna

2010.02.26. 13:35

Bebukott a tuja-biznisz Miskolcon

<p>Miskolc - Egy miskolci kertbe ugrottak be azok a férfiak, akik az ott lévő tujabokorról akartak ágakat ellopni. Hiába ugrottak ugrott a tujatolvajok biznisze.</p>

A napokban két férfi mászott át egy miskolci ingatlan kerítésén, hogy a kertben pompázó tujabokrokról ágakat vágjanak le. Kisebb mennyiségű gallyat csonkoltak is, amikor a tulajdonos tetten érte őket. Egy rövid időre sikerült egér utat nyerniük, a bevezetett rendőrségi forró nyomos intézkedések azonban hamar eredménnyel jártak.

Az eset kapcsán felmerült annak a gyanúja, hogy a gyanúsítottak nem először csonkoltak tujákat, azért, hogy az ágakat eladhassák.

A két miskolci férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Miskolci Rendőrkapitányságon, amit a hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással kíván befejezni - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!