Bulvár, celeb

2007.12.04. 12:21

Jennifer Lopez egyre gömbölyűbb

<p>Jennifer pocakja már gömbölyűbb, mint a feneke. Most először jelent meg férjével együtt a hamarosan anyai örömök elé néző énekesnő. <BR /><dia width="850" height="630" alt="Jennifer Lopez 2007.09.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jennifer_Lopez_2007_09_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jennifer Lopez 2007.09.25." /></a></dia></p>

Jennifer Lopez hosszú évek óta álmodozott arról, hogy egyszer végre életet adjon egy, vagy akár több gyermeknek is. Férjével, Marc Anthony-val már próbálkoztak egy ideje, míg az idén nyáron az orvosok közölték a 38 éves énekesnővel, hogy kezdhet gondolkodni a kis Anthony bébi nevén.

A házaspár ezek után még fokozottabban odafigyel, nehogy valami baja történjen a babának vagy a mamának. A biztonság kedvéért az énekesnő még a vasárnapi koncertjét is lemondta. A Los Angeles-i nézőközönség azonban egy cseppet sem volt csalódott, hiszen a sztárpár a hollywoodi Kodak Színház előtt jelent meg, hogy megmutassák a rajongóknak, hogy Jennifer pocija immár gömbölyűbb, mint a híres feneke.

Jennifer új albuma idén április 7-én jelent meg. Az új cédé kizárólag spanyol nyelvű dalokat tartalmaz, többnyire balladákat.

Forrás:www.rtlklub.hu
További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!