Bulvár, celeb

2017.05.12. 18:45

Videó: Vett egy Subarut, raliversenyzőnek hitte magát. Találd ki, mi történt...

A Subaru tipikusan az az autó, aminek kormánya mögött mindenki raliversenyzőnek hiszi magát, ez azonban viszonylag ritkán sül el jól.

A Subaru tipikusan az az autó, aminek kormánya mögött mindenki raliversenyzőnek hiszi magát, ez azonban viszonylag ritkán sül el jól.

Itt az újabb példa a rossz megoldásokra: egy vadi új Subaru WRX STi szaladt a fák közé azért, mert a vezetője azt gondolta, ő az új Colin McRae...

Forrás: automotor.hu.


Le akarta videózni, ahogy száguld az autópályán, helyette a balesetét vette fel

Ezer olyan videót láttunk már, ahol egy túlságosan is magabiztos autós egy fedélzeti kamerával 300 km/h-val repeszt az autópályán, néha a leállósávban, néha két autó közt csak épp elférve. Az alábbi vezető is ki akarta próbálni magát ebben a témában, csak épp a fedélzeti kamera helyett telefonnal videózott...

Videó: A sofőr biztos volt benne, hogy tud driftelni, tévedett!

Az autós találkozókon több kocsit törnek össze, mint egy roncsderbin. Ilyenkor a sofőrök ugyanis olyan képességekre tesznek szert, melyek eddig nem voltak a repertoárjukban. Legalábbis ezt gondolják.

Videó: Bobpályán küldték le a Subarut, az eredmény pedig...

Teljesen őrült ötlete támadt valakinek a Subarunál: mi lenne, ha leküldenénk egy bobpályán az egyik autónkat? Mivel érthetetlen okokból úgy gondolták, igen, ez remek ötlet, meg is valósült a projekt, és bár végigért a Subaru a pályán, megsínylette a különös versenyt!

Videó: Így néz ki belülről, ha 270-es tempónál elmegy a féked!

Egészen hihetetlen, hogy ebből nem lett nagyobb baj. Joel Miller a floridai Sebring versenypályán száguldott egy 12 órás futamon, mikor az egyik kanyarban, 273 km/h-s sebességnél megadta magát a fékje.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!