Miskolci siker2023.07.04. 10:00Miskolci étterem borlapját is díjazta a híres amerikai bormagazin, a Wine Spectator
Interjú: Bajusz Gergellyel2021.07.29. 17:30Szívvel-lélekkel és odafigyeléssel – az Avalon csapata újabb díjat kapottAz év szervizembere Bajusz Gergely, az Avalon Park gasztronómiai igazgatója lett.Az év szervizembere Bajusz Gergely, az Avalon Park gasztronómiai igazgatója lett.
Diákmunkások az éttermekben2019.07.26. 11:30Munkával is szép a nyárA tapasztalatszerzés, a jó referencia és a kapcsolati tőke miatt választják sokan a diákmunkát.A tapasztalatszerzés, a jó referencia és a kapcsolati tőke miatt választják sokan a diákmunkát.
Mezőzombor2019.07.14. 13:00Fejedelmi ételek sertéscsülökbőlA csülök felhasználhatósága sokkal változatosabb annál, mint ami a köztudatban él. A csülök felhasználhatósága sokkal változatosabb annál, mint ami a köztudatban él.
kulináris elismerés2019.06.16. 09:00Az Avalon Ristorante olasz díjat kapottAz Avalon Ristorante az első olyan vidéki étterem, amely igazi olasz minősítést szerzett.Az Avalon Ristorante az első olyan vidéki étterem, amely igazi olasz minősítést szerzett.
Helyi közélet2019.03.07. 13:41Aranyeső az avalonosoknak MiskolconMiskolc - Számos elismerést kaptak a cukrászok és a bártenderek a tatai Farsang Kupán.Miskolc - Számos elismerést kaptak a cukrászok és a bártenderek a tatai Farsang Kupán.
Helyi közélet2017.10.07. 23:31Nemcsak a pink, de az egészséges hozzávalók is fontosakMiskolc - Az Avalon Ristorante is csatlakozott a Mellrák–infó-Borsod gasztrokampányához.Miskolc - Az Avalon Ristorante is csatlakozott a Mellrák–infó-Borsod gasztrokampányához.
Helyi közélet2017.07.09. 14:40Befőztek és grilleztek isAz egyik zsűri az Avalon Ristorante, a másik az Észak-Magyarország szerkesztőségének munkatársai voltak.Az egyik zsűri az Avalon Ristorante, a másik az Észak-Magyarország szerkesztőségének munkatársai voltak.