Életstílus

2010.02.28. 19:12

Így adj le 10 kilót! - Extra hatékony, tartható zsírégető diéta

<p>Meguntad, hogy a koplalás és a visszahízás miatt kudarcba fulladnak fogyókúráid? Ezzel a diétával tartós lesz a siker.</p>

Fogyókúrád során nem elég, ha hirtelen megszabadulsz néhány felesleges kilótól. A hosszú távra szóló karcsúság kulcsa, hogy étrended illeszkedjen életmódodhoz, és szervezetedet gazdagon ellásd minden létfontosságú tápanyaggal. Az egyoldalú étkezés, a gyakori koplalás hatására könnyen kudarcba fulladhat ez a cél, ha pedig visszatérsz a korábbi, helytelen táplálkozáshoz, kétszer olyan gyorsan térnek vissza a leadott kilók. A megoldás a kiegyensúlyozott, jóllakottságot eredményező, zsírégető hatású étrend.

Ha diétád fogásai könnyen hasznosítható energiához juttatnak, nem lesz esélyük a raktározó folyamatoknak. A megfelelő ételtársítás hatására elkerülnek az éhségrohamok is, és nem halmozod majd fel a kalóriákat többletkilók formájában. Bátran kezdj bele diétánkba, mellyel akár tíz kilót is leadhatsz anélkül, hogy közben a hiányérzet fenyegetne.

A cikk a www.femina.hu oldalon folytatódik »

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!