Bulvár-celeb

2024.06.18. 17:50

Könnyek között fedett fel drámai részleteket a válásáról Tóth Gabi

Soha nem hallott titkot fedett fel Kiss Ramóna műsorában az énekesnő házassága végnapjairól.

MW

Tóth Gabi érzelmes alkat, sokszor láthatjuk őt elérzékenyülni

Forrás: MW bulvár

Fotó: Ladóczki Balázs

Tóth Gabi mostanáig nem beszélt tavalyi válásának bizonyos pillanatairól, most viszont elárulta, hogy nagy nehézségekkel kellett megküzdenie - derül ki a Tények.hu cikkéből. 

Szerdán indul a TV2 Titkok Ramónával, Lékai-Kiss Ramóna új podcast műsora, amelyben olyan hírességekkel beszélget majd, mint Tóth Gabi, L. L. Junior vagy Stohl András. 

A műsorvezető korábban a Mokkában elmondta, ő is felfed majd egy-két titkot az életéből, amiket még soha sehol nem mondott el. Ramóna úgy véli, hogy nem várhatja el a vendégektől, hogy őszintén megnyíljanak előtte, ha ő maga erre nem képes.

Kiss Ramóna
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

Az új műsor a TV2 Playen tekinthető majd meg, az első részben Tóth Gabi lesz Ramóna vendége. Habár tavaly hónapokig volt hangos a sajtó az énekesnő válásától, annak részleteiről egészen idáig sehol sem beszélt. 

Gabi most élete egyik legnehezebb időszakáról vallott könnyek között Ramónának. 

Többek között azt is elmondta, hogy a tavaly történtek után egy nagyon közeli családtagját is elveszítette, annak ellenére, hogy senkit nem akart ezzel bántani.

Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, hogyha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy nem akarok neki fájdalmat okozni, mert tisztelem, mert ő a gyermekem apja

–mondta el a műsorban őszintén az énekesnő.

A TV2 Titkok Ramónával szerdától a TV2 Play-en!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!