Krimi

3 órája

Bújtatja a családja Kevint, a Sallai Nórát letaroló BMW tulajdonosát

Fenyegető, mocskolódó üzeneteket kap az interneten az a férfi, aki a Sallai Nóra balesetét okozó BMW tulajdonosa és a kocsiban ült a baleset idején. A Jóban Rosszban színésznője továbbra is életveszélyben van, ötéves kisfia meghalt.

MW

Egy bérelt házban él Alsónémediben a Sallai Nóra balesetét okozó Kevin és családja

Forrás: Bors

A Bors megtalálta a Sallai Nóra tragikus kimenetelű balesetében résztvevő BMW tulajdonosát. Kevin az Alsónémediben történt karambol idején az anyósülésen ült a vele közeli rokonságban álló sofőr, Rikárdó mellett. 

Mint arról a Bors beszámolt, a Jóban Rosszban nővérkéjét játszó színésznő éppen a kisfiát vitte volna haza szeptember 27-én pénteken, amikor egy útkereszteződésben a kocsijába rohant a BMW. A baleset következtében az ötéves gyermek napokkal később, a kórházban elhunyt, a színésznő életéért pedig még küzdenek az orvosok.

A karambolban a BMW sofőrje, Rikárdó, és utasa, egyben a kocsi tulajdonosa, Kevin is megsérült. Rikárdó agyrázkódást kapott, Kevinnek eltört a combcsontja, de őt már kiengedték a kórházból. A Bors meg is találta ez erdélyi Ozsdoláról származó család bérelt házát Alsónémediben.

Sallai Nóra balesete óta bujkál a BMW tulajdonosa

Kevinék mezőgazdasági munkát vállaltak a környéken, elsősorban burgonyát és salátát szedtek. A fiatal férfi bizonyára sokáig nem tud majd dolgozni, hiszen egyelőre járni sem képes. Most szülei gondoskodására szorul. 

Itthon van a fiam! Nagy fájdalmai vannak, ezért nem nyilatkozunk a balesettel kapcsolatban

– hárította el az érdeklődést Kevin édesanyja, aki ajtót sem nyitott, csak a teli vaskapun keresztül beszélt, miközben az udvaron tartózkodó gyerekeket beküldte a házba.

A család pontosan tudja, hogy a tragédia után Kevinre és Rikárdóra irányult a népharag. A balesettel foglalkozó cikkek alatt sok a fenyegetőző hozzászólás, ezért az ismerősök szerint nem csoda, hogy Kevint bújtatják a szerettei. 

Kevin talán már bánja, hogy a volánt átengedte Rikárdónak, akiről viszont a baleset óta már kiderült, hogy a vezetés előtt sem alkoholt, sem kábítószert nem fogyasztott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!