Főzés

3 órája

Kis séfeket várnak Bükkszentkeresztre

Bükkszentkereszten a Bükki Ízek Vendégasztal és a Bükki Mesék az őszi szünetben is gondol a gyerekekre, ezért október 29-én, kedden egy egész napos főzésre invitálja őket.

Boon.hu

20230218 Balatonalmádi Almádiak napja a Kerényi Imre Kult-Magtárnál A közösségi napot a Megfőzzük Almádit Egyesület és a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár (PKKK) szervezte meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával. Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló NA A képen: főzőverseny

Fotó: Pesthy Márton

Egy olyan programra várja az általános iskolásokat, ahol a mesés ízeket a résztvevők fogják elkészíteni saját maguknak, természetesen a két felnőtt Telekes Gabriella és Leiter Júlia irányítása alatt. Minőségi alapanyagokból egyszerű, és a gyerekek által kedvelt ételsor kerül az asztalra. A kilenctől tizenhat óráig tartó programon tízórait, kétfogásos ebédet és uzsonnát is varázsolnak, profi módon megterítenek és asztali díszeket is készítenek a kis séfek. A nap végén a szervezők minden gyermeket teli pocakkal és sok-sok élménnyel bocsátanak majd útjára.

Jelentkezni október 27-ig lehet a szervezőknél a 30/779 5688-as vagy a 20/444 0799-es telefonszámokon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!