Celebhír

2024.08.23. 17:00

Csézy 45 évesen kislányt hord a szíve alatt

A 10. házassági évfordulójukon a legszebb ajándék számukra férjével, hogy bővül a családjuk. Az énekesnő és férje, Szabó László az esküvőjük után 10 évvel ismét kimondták egymásnak a boldogító igent.

Gárdonyi Edina

Csehország jelentette nekik a megoldást

Fotó: Toroczkai Csaba

Ha tervezzük, akkor sem tudjuk szebben megünnepelni az évfordulónkat. 16 hetes kismama vagyok, kislányunk lesz!

 – nyilatkozta az énekesnő boldogan a Story magazinnak. Csézy év elején beszélt először a küzdelmeiről. Az énekesnő az interjúban elárulta, hogy ezt követően rengeteg hasznos információt kapott azzal kapcsolatban, mit lenne még érdemes megpróbálni, hogy anyává válhasson. A házaspár így került a csehországi Brnóba, ahol sikeres volt számukra a lombikprogram. Azt is elárulta, ebben az intézményben kiderült, hogy egy baktérium elszaporodása okozott nála beágyazódási problémát. A május végi beavatkozás előtt az énekesnő és férje kedvenc városukba, Bécsbe utaztak. Szabó László itt arra biztatta feleségét, hogy vásároljanak egy babaruhát.

– Elcsodálkoztam, mondtam neki, nem biztos, hogy szerencsét hoz. Ő azonban határozott volt, azt mondta, ez csak akkor igaz, ha nem hiszünk igazán benne. Végül úgy értünk az intézetbe, hogy a táskánkban lapult egy rugdalózó, amit Laci és én választottunk a leendő gyermekünknek. Szerencsét hozott 

– folytatta a lapnak Csézy.

Az énekesnő hozzátette, hogy a sok nehézség csak közelebb hozta őket egymáshoz a férjével, sőt, úgy érzi, lelkileg még inkább együtt vannak, mint valaha.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában