Kegyelem

2024.08.11. 09:20

Curtis Lillafüreden kapta meg a kegyelemdöfést - Videó

Curtis egészen Lillafüredig jött, hogy leforgassa legújabb dalához a videóklipet. Megjelent a Kegyelem!

Curtis Lillafüreden, a Hámori-tóban csónakázik

Sok kritikát kap a rapper fenegyerek, Curtis, de zenei tehetségét nehéz megkérdelőjelezni. Ezt támasztja alá legújabb dala, amely a Kegyelem címet kapta, és különlegessége, hogy a videóklipet itt, Lillafüreden forgatták le.

Curtis a Hámori-tavon

A klip helyszíne a számunkra oly' kedves Lillafüred: megjelenik a Palotaszálló, a Hámori-tó, a lillafüredi vízesés. Curtis a Hámori-tavon csónakázik, majd a klip végén a vízbe is esik...

A dal sok kérdést vetett fel, sokan a mennyasszonyával való szakítást látták a klipben, hiszen Curtis magányosan evez a lillafüredi Hámori-tavon, a lány, aki után sóvárog, mennyasszonyi ruhában pózol, hol a vízben fekve, hol tőrrel a kezében. A vége pedig igencsak drámai...

És a refrén is sokatmondó. Szívszaggatóan romantikus:

Mit tehetek?


 

Süllyed a hajó, mégis evezek


 

Szerintem utoljára szeretek


 

elköszönt, annyit súgott, kegyelem


 

Nincsen több fejezet


 

Kártyavár, omlik minden emelet


 

Egy csók, mit az ajkaidra lehelek

Curtis hamar megtörte a csendet: jött egy közös szerelmes fotó, ami eloszlatta a kételyeket és csendre intette a rosszindulatú kommentelőket.

Curtis újból megmutatta érzelmes, lírai oldalát. Lehetne újra február című dala után újabb szerelmes slágerrel rukkolt elő.

Mi pedig Lillafüred miatt (is) a szívünkbe zárjuk a dalt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!