WOW!

2024.09.07. 17:00

Újabb csodálatos énekesnővel a miskolci Bari Laci

Radics Gigi után újabb magyar sztárénekesnő tűnt fel a miskolci Bari Laci oldalán.

Bari Laci új énekesnő oldalán tűnt fel

Nyár közepén Radics Gigivel jött ki közös dala a miskolci énekesnek, Bari Lacinak. Az Emlék többszázezres megtekintésnél jár azóta.

Pár napja pedig Zsédával állt össze a miskolci fiú. Korábban már dolgoztak együtt a Dalfutár című műsorban, ahol Azahriah-val és Váczi Eszterrel együtt készítettek közös dalt. Aztán Zséda meghívta Bari Lacit az Újévi Koncertjére a Vígszínházba vendégelőadónak. A közös munka olyan jól sikerült, hogy a Népfénytető című dalt újragondolták, és klipet is forgattak hozzá.

A „Napfénytető” egy igazi klasszikus, gyönyörű lírai dal. Én egészen kicsi korom óta kedvelem az ilyen stílusú számokat, sőt mondhatni ez a stílus áll a szívemhez a legközelebb. Hatalmasat lehet benne énekelni, csodás üzenete van a szeretetről, szerelemről, és az, hogy egy ilyen slágert Zsédával énekelhetek az ő felkérésére... Na ez már csak hab a tortán

 – árulta el Laci.

Létray Ákos melódiája és Hujber Szabolcs magával ragadó szövegvilága, Moldvai Márk hangszerelésével önmagáért beszél, született egy klip is a dalhoz, ami augusztus 21-től elérhető a zenei platformokon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában