Sztárbox

2024.09.17. 08:30

Záporoztak az ütések Veréb Tomi bokszmeccsén

Nagyon szép és sportszerű küzdelemben mérkőzött meg Veréb Tamás és Töröcsik Dani.

Boon.hu

Veréb Tamás

Fotó: Csapó Balázs

Miskolci celebünk Veréb Tomi a Sztárbox című műsorban csapott össze Törőcsik Danival, férfi középsúlyban. A kommentátorok az első menet után kijelentették, hogy nagyon szép és sportszerű bokszot láthattak. A második menetben Tomi hatalmas ütést mért Törőcsik Danira, a menet végén mégis Tomira számolt rá a bíró. 

A harmadik menetben Dani ütései nagyon pontosak voltak, végül a bíró úgy ítélte meg, hogy Tomi nem tudja folytatni a mérkőzést.

Elképesztő pillanatok a mérkőzésről
Forrás: Facebook/Veréb Tamás

Dicsérték a rajongók

Annak ellenére, hogy a harmadik menetben technikai kiütéssel Törőcsik Dani győzedelmeskedett, Veréb Tomi facebook oldalát elöntötték a dicsérő kommentek. Ez arra enged következtetni, hogy Tomi sportolói teljesítményét mindenki nagyra értékeli.

Az egyik kommentelő így vélekedett:

„A történtek ellenére is TE VAGY A GYŐZTES !”

A másik hozzászóló is kifejezte elismerését:

„Tomika , nagyon szorítottunk!! Ésszel boxoltál!! Jó mérkőzés volt. És hogy a végén is mosolyogtál, és tudtad élvezni amit csinálsz, az a lényeg … Látni lehetett , hogy nagyon szereted, és sokat készültél !!”

Egy rajongó így biztatta a celebet:

„Nagyon drukkoltam és izgultam! Szuper voltál! Hihetetlen alázat és erő sugárzott belőled! Nekem te vagy a nyertes!”

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában