Gonoszkodik vagy nem?

2 órája

ByeAlex nyugdíjasokat szórakoztat a Facebookon

Talán mindenki találkozott már azzal a jelenséggel a közösségi médiában, amikor ismerősei közösségi oldalak bejegyzéseit osztják meg, miszerint Kati néni saját maga termeli paradicsomait 50 éve, de senki nem becsüli meg a munkáját. Ilyen és ehhez hasonló posztokat figuráz ki ByeAlex.

ByeAlex nem mindennapi hobbijáról vallott.

Fotó: MW

ByeAlex igazán aktív a közösségi médiában és nemcsak a munkásságával kapcsolatban. Jelenleg villányi fellépésére készül, majd egészen decemberig nem koncertezik, mert stúdióba vonul, hogy új dalokkal kápráztassa el rajongóit. De addig sem hagyja unatkozni a Rózsa világa és hasonló elnevezésű oldalak tagjait. Sokáig csak hozzászólt a fantasztikus posztokhoz, de a közelmúltban vélhetően edukációs céllal ő is beszállt a játékba. Mesterséges intelligenciával generált egy fotót és hozzátette az ilyen közösségekben ismerős szöveget: „Imre bácsi 96 éves. 70 éve dolgozik keményen a kukoricásban, de senki nem értékeli. Megérdemli a gratulációt!” A poszt végén azt is leírja, hogy chatbot segítségével nagyjából két perc alatt „alkotta” Imre bácsit. Vajon célt ér azok között, akik a hasonló posztokat vég nélkül megosztják?

Saját oldalán így kommentálta tettét:

„most szerintetek gonosz vagyok? nem bírok leállni. de számomra ez annyira szórakoztató. egész nap ezeket az oldalakat nézegetem. és most már be is szálltam a játékba.”

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában