Kilépett a Hooligans billentyűse!

Gyöngyösi Gábor, a Hooligans állandó billentyűse bejelentette, hogy kilenc év után új utakra lép, és más kihívásokra koncentrál.

Boon.hu

Új billentyűs után kell néznie a Hooligans-nek

Fotó: Vajda János

A szerencsi gyökerekkel rendelkező rockegyüttes billentyűse így indokolta döntését: 

Az idei év végeztével azt határoztam el, hogy új utak felé tekintek. Néha az ember új kihívások elé akar nézni, és ehhez időt kell biztosítania magának. Ilyen döntéseket nem könnyű meghozni.


Gaben 2015-ben csatlakozott a zenekarhoz, és azóta számos felejthetetlen pillanatot élt meg a színpadon a Hooligans csapatával, a rajongókkal és a stáb minden tagjával. Mostani távozása mellett hálás szívvel búcsúzik: „Végtelenül hálás vagyok az egész Hooligans zenekarnak, a managementnek, a teljes színpadi és szállítási crew-nak (akiknél jobbat nem ismerek), mindenkinek, akikkel ezalatt az idő alatt dolgozhattam.”

Egy utolsó alkalom

A zenekar is köszönetet mondott neki a közös évekért, és sok sikert kíván a jövőbeni projektekhez. Még egy utolsó alkalommal láthatják a rajongók Gabent  a zenekarral december 13-án a Barba Negrában, az évzáró koncerten. Bár most más utakat választott, reménykedik benne, hogy ez nem az utolsó közös pillanat lesz: „Annyi biztos, hogy lesz még egy nagy évzáró koncertünk december 13-án a Barba Negrában, és remélem a sors úgy hozza, hogy fogunk még színpadon állni együtt a jövőben.”

A zenekar még nem közölt információt arról, hogy ki lép Gaben helyébe.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában