Változás

2 órája

Nótár Mary drasztikus fogyása miatt aggódnak a rajongói

Az énekesnő komoly változáson ment keresztül az elmúlt időszakban, melynek leglátványosabb jele fogyása, ami most már aggodalommal tölti el a rajongóit.

Boon.hu

Nótár Mary jól érzi magát a bőrében

Fotó: Bánkúti Sándor

Nótár Mary mindig is filigrán, nőies alkattal rendelkezett. Drasztikus fogyása aggodalommal tölti el a rajongókat, akik szerint az énekesnő túlságosan vékony lett. Mary az elmúlt hónapokban szinte folyamatosan dolgozott, alig pihent, és még a menedzserével való konfliktus is megviselte. A rajongók észrevették, hogy az őszi fellépésein már jelentősen vékonyabbnak tűnik, mint a nyáron, és sokan attól tartanak, hogy a fogyás a stressz következménye. Bár a követők aggódnak érte, Mary szerint minden rendben van vele, és jól érzi magát a testében – olvasható a Ripostban. Az énekesnő Facebook-oldalán aggódó hozzászólások jelentek meg:

„Imádlak Mary, te vagy a legjobb... DE... nem fogytál le nagyon mostanában? Nagyon beesett az arcod. Jól vagy?”

„Tényleg csonti vagy, Mary... ne fogyj tovább! Egy nő akkor dögös, ha formás.”

„Sukár vagy, de tényleg soványka. Lelki oka lehet...” – írták a rajongók.

Az énekesnő bár tisztában van azzal, hogy aggódnak érte, hangsúlyozta, hogy minden a legnagyobb rendben van az életében és kifejezetten jól érzi magát a testében, ezért nem kíván változtatni semmin.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában