Döbbenet

2 órája

Hidegrázás volt, amit Pataky Attila művelt

Hatalmas meglepetést okozott az Edda Művek frontembere.

Boon.hu

Az Edda Művek

Október 19-én Kaposváron mutatták be az Edda Művek történetét feldolgozó A kör című musicalt, ahol a közönség legnagyobb örömére Pataky Attila is megjelent a színpadon.

„Tegnap este hatalmas bulit csaptunk a Kaposvár Arénában, ahova közel 3000-en jöttek el megnézni az Edda musicalt! Óriási hangulat volt! A végén mindenki állva tapsolt és énekelt!” – számolt be a fergeteges sikerről közösségi oldalán Wernke Ádám, a zenekar PR-menedzsere. 

Pataky Attila megleptést okozott
Fotó: Imre György

Hamarosan Budapesten is bemutatják a darabot. A legnagyobb meglepetés az volt, amikor Pataky Attila megjelent a színpadon. Erről így írt az egyik néző: „Fantasztikus előadás volt, minden percét élveztük. Köszönjük,nagy élménnyel lettünk gazdagabbak. Az hatalmas öröm volt, amikor Attila megjelent a színpadon és meghallottuk a hangját, igazi hidegrázás volt!” 

Erről szól a kör...

A Kör egy messziről indult fiatalember felnőtté válásának története, az idén 50 éves Edda Művek zenekar legnagyobb slágereivel, ami visszarepít minket abba a korba, amikor még nem tud az ember dönteni, hogy a szerelem az első, a pénz, vagy a banda?! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!