Programkavalkád

2022.07.28. 19:00

Hétvégén jön a Tokaji Varázs

Tokaji Varázs címmel rendez többszörös programot a hétvégén Tokajban a Tokaj Kincsei Egyesület a Kossuth téren és a sétáló utcán.

ÉM

Fotó: Picasa

Egyrészt Mazsorett és Fúvószenei Találkozó lesz, emellett Tokaji Aszú Ünnepe, Magyar Vidékfejlesztési Kiállítás és Vásár, Illetve Tokaji Nyári Forgatag.

A programban szerepel fúvós és mazsorett csoportok előadása. Szombaton 13.30-tól tartják a megnyitó, amelyet követően a a Felsőzsolcai Zeneiskola Fúvószenekara, a Holdfény Mazsorett Csoport, Sátoraljaújhelyről, a Nyékládházi Ifjúsági Fúvószenekar, a Hajdúszoboszlói Főnix Látványtánc és Mazsorett Együttes, a Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar és Tiszafüredi Mazsorettekért Egyesület lép színpadra. Meglepetés műsort követően 19.30-tól az összes szereplő közös előadása jön, melyet Pila és Áron blues estje követ.

Vasárnap 14. órától a Térségi Alapfokú Művészeti Iskola Modern tánc tanszakának műsora, a Tatabánya Város Fúvószenekara, Komárom Város Egressy Fúvószenekara, a 100-an fújják Tokajban projekt, a Tokaji Gyermekotthon és Ress Csaba műsora látható, hallható.

Mindkét nap 10 órától egész napos gasztro-, kézműves- és termelői kiállítás és vásár.

Egyéb kísérő programok között szerepel Aszú Mustra a Prés Borbár, aszú kiállítás a Tokaji Bormúzeumban, tokaji gasztronómia aszús kuriózumok, Tokaji Nyitott Pincék, borozók estje, gyermekeknek egész nap ugrálóvár, trambulin és városnéző kisvonat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában