BOON PODCAST
2023.10.27. 12:00
Magyar–olasz szív és ételek
Csákó Attila
Bajusz Gergely.
Fotó: Kozma István
Még gyermekként ment ki édesanyjával és húsz évet élt Olaszországban Bajusz Gergely, aztán hazatért, végül szülővárosában, Miskolcon találta meg a számítását: nyolc évig az Avalon Ristorante vezetője volt, most pedig már az Il Baffót irányítja. Sikerkovácsok című műsorunkban beszél az olasz életérzésről és ételekről is. Pénteken 20 órakor várja önöket a boon.hu-n a szerkesztő-műsorvezető, Csákó Attila. A beszélgetés második részét november 3-án, pénteken 20 órakor hallgathatják meg, ebben szó lesz a magyar és a régiós vendéglátás lehetőségeiről és a csapatmunkáról is.
Még több podcast a boon.hu oldalán itt!
origo.hu
Magyarország szomszédjában, 1000 méter mélyen rejtik el azt, ami elbúcsúztathatja a földgázt
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre