Megnyitotta kapuit

2024.09.03. 13:00

Széchenyi-kártya irodát adtak át Miskolcon - fotókkal

Az eseményen elhangzott, hogy az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a Széchenyi-kártya, ami a program sikerességének egyik legjobb mutatója.

Boon.hu

Az iroda megnyitóján: beszédet mond Veres Pál polgármester

Fotó: Ujlaki Attila

Ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei szervezetének új Széchenyi Kártya Irodája, mely jelentős támogatást nyújt a régió vállalkozásainak. 

Jelentős támogatások

Bánné dr. Gál Boglárka, a B-A-Z. Vármegyei Közgyűlés elnöke köszöntő beszédében gratulált az új iroda megnyitásához, kiemelve, hogy az ilyen infrastrukturális fejlesztések a vármegye fejlődését és gazdasági megerősödését szolgálják. 

Az utóbbi években 13 milliárd forinttal több mint ezer vállalkozást támogatottunk, amelyek szervesen hozzájárultak hatezer munkahely megtartásához

 – mondta. Hangsúlyozta, hogy az elmúlt években a családbarát és gazdasági ösztönző fejlesztések álltak a középpontban, melyek hozzájárultak a települések fejlődéséhez és a vállalkozások támogatásához. Az közgyűlés elnöke kiemelte, hogy a VOSZ új irodája jelentős szerepet fog játszani a jövőbeli gazdasági fejlődésben, és bízik benne, hogy az új szolgáltatásokkal és termékekkel hozzájárulnak a megye vállalkozásainak sikeréhez. 

Szoros együttműködés 

Miskolc polgármestere, Veres Pál már arról szólt, hogy a városvezetés kiemelten fontosnak tartja a vállalkozásokkal való együttműködést. Beszédében visszaemlékezett arra, hogy már az új vezetés megválasztása után közvetlen kapcsolatot kezdeményezett a VOSZ-szal, hogy szoros együttműködés révén támogassák a helyi gazdaságot és vállalkozásokat.

Fontos mérföldkő

Az ünnepség résztvevői egyetértettek abban, hogy az új központ létrejötte fontos mérföldkő a vármegye gazdasági életében, amely segíteni fogja a vállalkozások és a közösség további fejlődését. Az esemény végén Bérces Katalin megköszönte a résztvevőknek, hogy jelenlétükkel támogatták az iroda megnyitását, és további sikereket kívánt a helyi vállalkozásoknak. Az új iroda nemcsak a VOSZ tagjai számára nyújt majd segítséget, hanem a megye gazdasági fejlődésének is új lendületet ad, biztosítva a vállalkozások számára a szükséges támogatást és szakértelmet a jövőbeni kihívások leküzdéséhez.

 Az új iroda az ügyfeleket a Kazinczy Ferenc utca 4. szám alatt várja a jövőben.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!