Baleset

2024.06.30. 14:17

Fejreállt egy autó a 26-oson

Vízelvezető árokba borult egy autó a 26-os főúton vasárnap délben.

Mentőhelikopter érkezett a baleset helyszínére

Fotó: MW

Vízelvezető árokba hajtott és ott a tetejére borult egy személykocsi a 26-os főút 32-es kilométerénél. A Vadna és Dubicsány között történt balesethez a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók vonultak. Mire a helyszínre értek, két embert már kiemeltek az autóból. Az esethez mentőhelikopter is érkezett. Az utat félpályán lezárták - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A 26-os főúton pályaelhagyásos baleset történt. A 32-es km-nél a forgalmat megállították. Aki teheti, a Sajóvelezd-Putnok útvonalon kerülhet - hívja fel a figyelmet az Útinform.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, fél 2 előtt nem sokkal történt a baleset. – Mintegy száz méterrel a dubicsányi vasúti átjáró előtt haladt le az útról egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetnek egy könnyebb sérültje van. A mentőhelikopternek nem volt dolga a sérülttel, így visszatért eredeti helyére – mondta.

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában