Díler

2024.06.26. 14:30

Fiatalkorúaknak is árulta az új pszichoaktív anyagot a felsőzsolcai díler

A miskolci nyomozók korábban már kihallgatták gyanúsítottként az új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílert, akit most már őrizetbe is vettek.

A Miskolci Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást egy 45 éves felsőzsolcai lakossal szemben. 

A férfi június 7-ét megelőzően több helyi fogyasztónak – fiatalkorúaknak is – értékesített új pszichoaktív anyagot. A Miskolci Rendőrkapitányság a dílerrel szemben 2023-ban már ugyanezen bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást. Mivel tevékenységét a kereskedő tovább folytatta, ezért a nyomozók július 25-én ismételten gyanúsítottként hallgatták ki, de most már őrizetbe is vették, és letartóztatását is kezdeményezték - tudta meg a boon.hu.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában