Életmentés

2024.08.23. 12:00

Rendőrök mentették meg egy putnoki fiatalember életét

Augusztus 20-án az esti órákban érkezett egy telefonos bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy putnoki férfi tragikus lépésre szánta el magát családi házuk padlásterében.

Boon.hu

Életet mentettek a putnoki rendőrök

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség

A helyszínre érkező egyenruhások látták, hogy a hozzátartozók már megszabadították a végzet eszközeként használt kábeltől, de mivel a férfi nem mutatott életjeleket, így Galambos Adrián r. őrmester hamar megkezdte az újraélesztést. Mellkaskompressziót alkalmazott, aminek köszönhetően sikerült stabilizálni az érintett állapotát. Társai, Madarász János r. főtörzsőrmester és Seres Antal Márk r. őrmester a helyszínt biztosították az újraélesztés ideje alatt. A kiérkező mentősök így rövid időn belül megkezdhették a sérült ellátását, majd kórházba szállították - írta közösségi oldalán a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában