Kiderült

2024.09.13. 15:39

Megtalálták az eltűnt bükkaranyosi Tóth Balázst

Tóth Balázs, az augusztus 20-án eltűnt kamaszfiú édesanyja néhány órája tudhatta meg a hírt, nem kell tovább keresni a fiát.

Boon.hu

Fotó: Sebastian_Photography

Az édesanya, Szkárosi Krisztina közösségi profilja feketébe borult. Az anyuka tájékoztatása szerint a fiú holttestét szeptember 13-án, pénteken a délelőtti órákban egy Harsány és Bükkaranyos közötti TV-torony lábánál találták meg munkások. Egyelőre nem lehet tudni biztosan, hogy a fiú lezuhant vagy öngyilkos lett – olvasható a Borsonline hasábjain.

A Miskolci Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartásnak megfelelően vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit szakértők bevonásával – tájékoztatta portálunkat Varga Rudolf, a  Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságot sajtóreferense.

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában