Életet mentettek az encsi rendőrök

Kétségbeesésében egy szalaszendi férfi szobájába zárkózott, tüzet gyújtott, és félő volt, hogy további végzetes lépésre is rászánta magát. A kiérkező rendőr azonnal döntött, és életet mentett.

Forrás: Police.hu

A rendőrség ügyeletére, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába szeptember 30-án, a délutáni órákban érkezett bejelentés szerint egy szalaszendi férfi végzetes lépésre szánta magát.

Az Encsi Rendőrkapitányság helyszínre kiérkező munkatársa Kavalecz János r. főtörzszászlós a szalaszendi háznál látta, hogy az eltorlaszolt szobából egyre erősebben szivárog a füst. Az ablak résnyire nyitva volt. A gyors helyzetértékelés után kollégánknak gyorsan kellett dönteni, és a nyitott ablak meg is adta a választ. A járőr bemászott a házba, majd az ablakon keresztül kivitte a kezein vérző sebet ejtő férfit. Ezt követően a főtörzszászlós a ruhaszárítón talált ruhával szorítókötést alkalmazott, amíg a szakszerű segítség meg nem érkezett.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai további ellátás céljából kórházba szállították.

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában