Teljes útzár

2 órája

Frontális ütközés Kazincbarcika és Tardona között

Frontálisan karambolozott két személyautó a Kazincbarcikát és Tardonát összekötő, 25127-es út 7-es kilométerszelvényénél.

Frissítés: Elsődleges információk szerint a balesetet okozó autó sofőrje nem megfelelő sebességgel haladt, lecsúszott az útról és korrigálás közben történt az ütközés. A baleset során egy fő súlyosan, ketten könnyebben sérültek.

Frontálisan karambolozott két személyautó a Kazincbarcikát és Tardonát összekötő, 25127-es út 7-es kilométerszelvényénél. A balesethez a kazincbarcikai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentő is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Négy felnőttet mentővel elszállítottak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a helyszíni szemle idejére – tudta meg a boon.hu Zupkó Jázmintól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában