Leszúrtak egy tini fiút a Kisavason! - frissítve

Bulizás után történhetett az eset.

Forrás: Police.hu

Portálunk úgy tudja, hogy halálos késszúrás ért egy vélhetően 16 éves fiút a Kisavason Miskolcon vasárnapra virradó éjjel. Az eset feltehetően egy buli közben, után történhetett, azt azonban nem tudni, hogy magánpincében, vagy egy szórakozóhelyen bulizott a fiú. 
Információnk szerint a rendőrség még vasárnap délután ad ki hivatalos tájékoztatást az esetről.  

----

A rendőrök elfogták a miskolci késelőt!

Vita hevében leszúrt egy 16 éves fiút az a 20 éves fiatalférfi, akit a rendőrök elfogtak. A sértett belehalt sérüléseibe.

Halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves vadnai férfival szemben. A gyanúsított 2024. október 13-án 1 óra 40 perc körüli időben egy miskolci szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően megszúrt egy 16 éves arnóti fiút. A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy az újraélesztés ellenére a helyszínen meghalt.

A rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a beismerő vallomást tett elkövetőt őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában