Borsod-Abaúj-Zemplén 

11 órája

Rendőrök szállták meg a vonatot

Egy mongol férfi támadt rá egy jordán állampolgárra a Nyíregyházáról Miskolcra közlekedő InterCity vonaton. Rendőri akció vetett véget a perpatvarnak.

Fotó: ÉM

Információink szerint a Nyíregyházáról 11 óra 28 perckor Miskolcra tovább indult Tokaj InterCity (IC 652) rendőri intézkedés miatt csak Szerencsig közlekedett. 

Az első információk szerint a Terrorelhárító Központ (TEK) kommandósai szállták meg a vonatot. Közben megtudtuk, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vármegyei Rendőrfőkapitányság bevetési osztályának munkatárasai intézkedtek a vonaton. Rendőri akció kellett a perpatvar megszüntetéséhez. 

Így végződött a rendőri akció

A boon.hu-nak Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy a vonaton utazott egy mongol állampolgár, aki minden előzmény nélkül egy nála lévő késsel megsebesített egy jordán állampolgárt. 

A sértett férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. Majd a zavart tudatállapotban lévő elkövető mongol állampolgár az egyik fülképbe zárkózott és azzal fenyegetőzött, hogy saját életének is véget vet. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bevetési osztályának az emberei megakadályozták ebben. A zavart állapotú mongol férfit elfogták és pszichiátriára szállították.

Információnkat folyamatosan frissítjük. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában