Durva!

5 órája

Súlyos baleset: eszméletét vesztette egy kerékpáros

Súlyos kerékpáros baleset történt Lillafüred és Hollóstető között a Lusta-völgy bejáratánál. Torlódásra, fennakadásra kell számítani Lillafüred után.

Boon.hu

Súlyos kerékpáros baleset történt Lillafüred és Hollóstető között

Forrás: Miskolci Kerékpáros Panasz Fórum

Információink szerint egy kerékpáros Hollóstető irányából lefelé tartott, amikor kanyarba érve az első kereke kicsúszott és hatalmasat esett. Az esés következtében súlyos fejsérülést szenvedett és néhány percre az eszméletét is elvesztette. Sajnos a kerékpáros nem viselt sisakot, ami  jelentősen csökkentette volna a sérülés kockázatát.

A baleset idején torlódásra, fennakadásra kell számítani Lillafüred után Hollóstető irányába - olvasható a Miskolci Kerékpáros Panasz Fórum Facebook-oldalán. 

Súlyosan megsérült a kerékpáros a baleset során

Janasóczky Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette, hogy az úton lefelé tartó kerékpáros elvesztette uralmát a járműve felett és az esés következtében szenvedte el a sérülést. Az első információk szerint más jármű nem volt részese a súlyos balesetnek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában