Helyi közélet

2007.12.11. 10:48

Aláírás az új módszerekért

<p>Miskolc - Együttműködési megállapodást írt alá a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola igazgatója a napokban a Magyar Tehetséggondozó Társasággal és a Debreceni Egyetem Pedagógiai-pszichológiai tanszékével.</p>

Együttműködési megállapodást írt alá a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola igazgatója a napokban a Magyar Tehetséggondozó Társasággal és a Debreceni Egyetem Pedagógiai-pszichológiai tanszékével.

Az együttműködéssel a jövőben lehetővé válik, hogy az iskola pedagógusai közvetlenül kapjanak segítséget a 2008-tól bevezetendő kompetencia alapú, moduláris szakképzésben alkalmazható kooperatív tanulási módszerek alkalmazásához. Közösen fognak hozzá az iskolai komplex tehetséggondozó program kidolgozásához rendészeti területre. Az együttműködés lehetővé teszi közös kutatási projektek megvalósítását, a pszichológus hallgatók iskolai gyakorlatának megszervezését, valamint a tehetséges fiatalok részére egyéni fejlesztési tervek kidolgozását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában