Helyi közélet

2009.01.08. 12:39

Nem újkeletű a fűtéssel való takarékoskodás

<p>Kazincbarcika - A fűtéssel és energiával való takarékoskodás nem újkeletű az észak-borsodi városban. A barcikai önkormányzati és más intézményekben olyan szerződési kapcsolatot alakított ki a Timpanon Kft.,amely ezt célozza.</p>

Arról is szól a szerződés,hogy hétvégéken, munkaszüneti  és pihenőnapokon  mi az az elégséges hőmennyiség, ami az üresen álló intézmények fűtésére elegendő. További takarékoskodás esetleg akkor várható, ha a hőtermelő Sinergy  Kft. változtat a szolgáltatásában. Még csütörtök reggel az úgynevezett 2-es fokozat volt érvényben a gázkorlátozásban ,  a következő fokozat az ötös lenne, amikor a hőszolgálató  Timpanon Kft. –nek  is változtatni kellene a szerződésben vállalt kötelezettségein. Információnk szerint  ez nem várható, már csak azért sem, mert  kedden  délelőtt az energiaügyi  miniszter részben feloldotta a gázkorlátozást – nyilatkozta portálunknak Milicz Sándor, a Timpanon Kft. ügyvezető igazgatója.

B. Gy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában