Helyi közélet

2013.06.15. 19:25

Spongebob és pálmafák

Miskolc - Már nem szürke az Észak-Magyarország székházának parkolója, azt ugyanis szombat délelőtt egy vidám gyerekcsapat szép színesre festette.

Miskolc - Már nem szürke az Észak-Magyarország székházának parkolója, azt ugyanis szombat délelőtt egy vidám gyerekcsapat szép színesre festette.Többen elfogadták meghívásunkat a vakációindító aszfaltrajzversenyre, így mi is megtudhattuk, mi a gyerekek titkos, nyári vágya. Balázs Máté például jókora Spongebobot varázsolt az aszfaltra. Azt mondta, azért, mert gyakran nézi a tévében a sárga szivacsról szóló rajzfilmet, és reméli, a nyáron is szórakozhat vicces történetein. Máté elárulja, kicsit nehéz az aszfaltra rajzolni, de azért úgy érzi, hogy jól sikerült az alkotása.

Peitl Fruzsina rajza is gyönyörű. Sziget pálmafával, tengerrel és naplementével. Fruzsitól megtudjuk, hogy ő egy horvátországi tájat, pontosabban egy félszigetet örökített meg, mert volt már ott a családdal, és szeretne az idén is odautazni. Órási élmény volt számára a tengerpart, a pálmafák, és hogy este is jó meleg van. A tenger felett pedig sirályok cikáznak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában