Helyi közélet

2013.09.23. 10:41

Crazy FM interjú: Chriss Ronson

Chriss Ronson volt Szabi beszélgető partnere a Happyend Mix műsorban.

Chriss Ronson volt Szabi beszélgető partnere a Happyend Mix műsorban.Szabi: Hogyan értékeled az elmúlt nyarat és eddig az évet?

Chriss Ronson: Nagyon sok bulin vagyok túl itthon és külföldön is,igazából a zenének élek már több mint 15 éve. A fellépések mellett pedig megy a stúdiózás is amikor jön az ihlet és olyankor ki sem lehet mozdítani a stúdióból.Persze mindig van, amit másként csinálna az ember, ennek ellenére összességében elégedett vagyok.

Amikor pedig nem a pultban vagy a stúdióban vagyok,akkor leginkabb horgászni járok. Talán a legjobb dolog ami kikapcsol és feltölt is egyben.

Szabi: Bő másfél éve került fel soundcloudora a "Dont look down". Azóta pedig mostanában hallunk megint új anyagot tőled! Mi volt ennek a szünetnek az oka?

Chriss Ronson: Azt hiszem ennek kicsit a lustaság és az időhiány az oka! De mindig is nagy szerelem marad a zenekészítés és jelenleg is megy a stúdiózás. Ami aktuális és a Beatporton már jópar hete fent van az a " My Nami Is track ami a FeverSound Records-on látott napvilágot.

Szabi: Milyen a mai party élet Magyarországon?Mennyire változott a közönség és ti mennyire éreztek változást? Több új arc és a fiatal van a bulikon?

Chriss Ronson: Mindenkinek nagyon szívesen játszom, bár nem kifejezetten ők a közönségem. Én adom önmagam, és remélem ez elég ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát a bulikon! De mindig is megvolt és megvan az a mag akik értik és kedvelik azt a zenei stílust akit mi képviselünk!

Szabi: Milyen fellépéseid lesznek közeljövőben amit kiemelnél?

Chriss Ronson: Tartalmas volt a nyár hála az égnek,a sok szabadtéri buli pedig ezt csak megfűszerezte.Volt Balaton Sound,B-my lake és még jópár komoly party. Legutóbb pedig most szombaton játszottam kint Pozsonyban Paul Van Dyk turnéján ami szintén egy remek este volt. Ősszel is lesz sok jó és érdekes buli,ahol várok mindenkit..

Szabi: Köszi az interjút!

Chriss Ronson: Én köszönöm Szabi! Hajrá!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában