Helyi közélet

2014.01.30. 09:31

Napokig várta gazdáját egy husky Szerencsen

A Hacsi - A leghűségesebb barát c. film a szemünk előtt elevenedett meg egy szerencsi bevásárlóudvarban.

A Hacsi - A leghűségesebb barát c. film a szemünk előtt elevenedett meg egy szerencsi bevásárlóudvarban.

Látták azt a filmet, amiben egy akita várja napról napra a gazdáját, de hiába? A kutya élete végéig hűségesen várta az őt csatangoló kölyökként befogadó professzort, minden nap megjelent az állomáson, de gazdája már nem élt ekkor.

Maga a film is valós eseményeken alapul és hasonlót láthattunk Szerencsen is, ahol egy husky várt napokig kitartóan az egyik áruház előtt.

A képeket a Facebookon osztotta meg egy állatbarát, hogy ráleljenek a kutya gazdájára. Az nem derült ki, hogy vajon elfeledkeztek róla, vagy valamilyen más okból maradt magára, az viszont látszott rajta, hogy nem egy csavargó, hanem kitartóan vár valakire a hűséges négylábú.

A szibériai huskyt nagyon ragaszkodó és hűséges fajtaként említik. A legtöbb fajtától eltérően azonban nem egy-egy személyhez ragaszkodik, hanem falkaként tekint a családra amelyben él.

A történet vége happy end, a husky sikeresen hazatalált: Szeretném tudatni veletek, hogy a kutyus szerencsésen haza került. Most értesített a gazdája. Köszönöm a segítségeket! - írja a fotókat megosztó felhasználó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában