Helyi közélet

2014.05.15. 11:45

Útlezárások fakidőlések miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a nagy erejű széllökések nyomán több úton is fakidőlések voltak az általunk üzemeltetett közutakon.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a nagy erejű széllökések nyomán több úton is fakidőlések voltak az általunk üzemeltetett közutakon. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 3708-as jelű utat Telkibánya és Bózsva között a 23+100-as kilométerszelvénynél feloldottuk az útzárat, a 2505–ös jelű mellékúton Lillafüred és Hollóstető között továbbra is rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom, a 2519-es jelű alsóbbrendű út Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt közötti szakaszán teljes útzár van még érvényben.

A rendkívüli időjárás miatt arra kérjük a közlekedőket, hogy mielőtt útnak indulnának, tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról, ezt megtehetik társaságunk Útinform szolgálatának munkatársainál, valamint megyei és autópálya diszpécsereinknél, akiknek az elérhetőségei további információkkal együtt megtalálhatóak a www.utinform.hu/elerhetosegek weboldalon. Kérjük, hogy az autósok tartsanak a szokásosnál is nagyobb követési és oldal távolságot, mérsékeljék az autójuk sebességét, lehetőség szerint kerüljék el az esetleges vízátfolyásos szakaszokat és semmiképpen ne parkoljanak fa alá!

- Pécsi Norbert Sándor, Magyar Közút Nonprofit Zrt. -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában