Helyi közélet

2018.12.29. 09:36

Két nap is kellett a kamion mentéséhez Lillafüreden

Lillafüred - Megsérült a szerencsétlenül járt kamion ponyvatartó szerkezete és rakománya is.

Lillafüred - Megsérült a szerencsétlenül járt kamion ponyvatartó szerkezete és rakománya is.

December 26-án, karácsony másnapján egy kamion rakománya az útra hullott, mert a Lillafüred mellett található alagút magasságkorlátozását nem tartotta be a jármű vezetője.

Kollégánk még csütörtök délután is láthatta a műszaki mentés második szakaszát.

Több részletben

– A mentés két részletben történt, szerdán és csütörtökön. Szerdán a még épségben maradt szállítmány rögzítésében segédkeztek a kollégáim és megszüntették a közvetlen balesetveszélyt. Majd csütörtökön a késő esti órákban ismételten segítséget nyújtottak a miskolci hivatásos tűzoltók. Ekkor összedarabolták a megrongálódott ponyvatartó szerkezetet, hogy ez a helyszínről elszállítható legyen – tudtuk meg Dojcsák Dávid c. tű. századostól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelem sajtóreferensétől, aki megerősítette, hogy az áru továbbszállítása érdekében Lengyelországból egy másik kamion is érkezett.

Amíg a két kamion manőverezett az áruval, jelentős dugó alakult ki az utakon, mind az ómassai, mind a bánkúti bekötőút felől.

DA


[related-post post_id="4090970"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában