Helyi közélet
2019.03.06. 16:04
Finom a geleji pampuska
Gelej - A szalagos farsangi fánkot nem olyan egyszerű elkészíteni. Elég ha a konyhában egy kicsit hidegebb van, megfázhat a tészta és búcsút mondhatunk az aranysárga csíkocskáknak.
Gelej - A szalagos farsangi fánkot nem olyan egyszerű elkészíteni. Elég ha a konyhában egy kicsit hidegebb van, megfázhat a tészta és búcsút mondhatunk az aranysárga csíkocskáknak.
Legutóbb a Gerlice Nyugdíjas Klub tagjai készítették az édes pampuskát az IKSZT-ben. A finom tészta mindenkinek ízlett.
ÉM
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre