Választás

2019.05.26. 15:00

Olyan család legyen Európa, ahol mindenki boldog

Megfelelő érdekképviseletet vár új európai képviselőinktől a megyei főépítész.

„Szívem, mi nem megyünk Párizsba többé…” – siratta a megosztott Európát egy sláger refrénje az I. világháború idejéből. A II. után meg leereszkedett a vasfüggöny – így kezdte az EP-választással gondolatait Szunyogh László megyei főépítész.

- Vízum, valutakeret, piros, kék útlevél után ma Európa ismét egy, akár szabadon kávézhatok a bécsi Ringen, gondolázhatok Velencében. Föltéve, ha meg tudom fizetni. Mi (még) a szegény rokonok vagyunk, kevesen is vagyunk, de fontos, hogy a saját érdekeinket megfelelően képviseljük – teszi hozzá a tervező építész.

Szunyogh László pártérdekeken felülemelkedve is, ezt, vagyis saját érdekeink megfelelő képviseletét várja el elvárom különböző színű leendő képviselőinktől. Mint hozzáteszi, a pártcsaládok mellett lehetne a Visegrádiaknak önálló frakciója. „Az Európai Parlament látszólag messze van, de döntései befolyásolják a mindennapjainkat. Egy család akkor boldog, ha minden tagja az. Ilyen család legyen Európa!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában