Az Év Hotele verseny

2022.11.05. 09:00

Vasárnapig szavazhatunk a Bodrog Hotelre

Ott lehet az ország legjobb szállodái között a sárospataki hotel is, ha elég szavazatot kap.

ÉM

A Bodrog Hotel

Fotó: Bokik

November 6-áig szavazhatunk a Bodrog Hotelre, hogy bekerülhessen az Év Hotele verseny döntőjébe. A sárospataki szállodára voksolók akár egy utalványt is nyerhetnek, melyet a hotelben használhatnak föl. 

Mint korábban megírtuk, a versenyt az egyik kereskedelmi tévécsatorna indította. Az előző fordulóban egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szállodával kellett megküzdnie a pataki hotelnek, mely meggyőző fölénnyel nyert, a szavazatok 65 százalékát szerezte meg. 

Most azonban már öt szállodával kell megküzdenie, úgyhogy nagy a tét.

Bágyi Péter
Fotós: ÉM

– Nagy múltú hotelről van szó, közel 40 éve üzemel megszakítások nélkül – mondta érdeklődésünkre válaszolva Bágyi Péter, a hotel igazgatója. – A szállodát mindig az adott kornak megfelelően igyekeztünk fejleszteni, és most, 2022-re jutottunk el odáig, hogy minden felújítás befejeződött. Így most már száz százalékban megújulva, négycsillagos superior szolgáltatással várjuk a vendégeket. Sárospatak nagy vonzereje a Rákóczi-vár, de az emberek nemcsak a történelmi emlékekre kíváncsiak, hanem jól is akarják érezni magukat egy színvonalas szállodában. Ez utóbbit tudjuk számukra nyújtani sokféle szolgáltatásunkkal – fogalmazott az igazgató.

Hangsúlyozta: már az is nagyon megtisztelő számára, hogy az előminősítés után a Bodrog Hotelt is felkérték, vegyen részt a versenyben. Örömmel tölti el, hogy bejutottak az ország 28 legjobb, neves szállodája közé. 

– Az a célunk, hogy minél tovább versenyben maradjunk, és ott lehessünk az országos döntőben, végül hogy minél előkelőbb helyen végezzünk. Jelenleg a régiós verseny zajlik, egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szállodával vagyunk versenyben. A közönségszavazatok döntenek arról, hogy ki jut tovább, örülnénk, ha minél többen ránk voksolnának – jelezte Bágyi Péter. 

Szavazni a www.azevhotele.hu oldalon lehet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában