Bejelentés

2023.02.11. 09:00

Már tervezik a kerékpárutat Hollóházára

Wáberer György, Tokaj-Zemplén térségért felelős kormánybiztos a közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy elkezdődött Hollóháza belterületi kerékpárút tervezésének előkészítése.

BOON

Forrás: Wáberer György/Facebook

„Elkezdődött Hollóháza belterületi kerékpárút tervezésének előkészítése. Fontos szakasz készül, hiszen a Tokajtól Hollóházáig folyamatossá váló kerékpáros útvonalon tovább lehet majd tekerni egészen az országhatárig, Kassa felé. Ide kapcsolódik majd be a Telkibánya felé vezető irány is.

A Nyíri-patak mentén, annak hol jobb, hol pedig baloldalán haladva, nem csak a kerékpárosokat kiszolgáló útvonal készül, hanem a település főutcája mellett jelenleg hiányzó járdát is helyettesíti majd egy hangulatos sétány formájában.

Nemrég bejártuk a tervezett útszakaszt, amelynek eredményéről részletes feladatleírás készül. Ez alapján az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központtal együttműködve kerül kiválasztásra az útszakasz tervezője” – írta bejegyzésében a kormánybiztos.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában