Még nem késő!

2023.08.12. 10:06

Ma folytatódik a nyári pezsgés Miskolctapolcán

Változatos programokkal várják az érdeklődőket Miskolctapolcán a Barlangfürdő előtti téren egészen szombat estig.

Boon.hu

A Barlangfürdő elé várják az érdeklődőket

Fotó: Ádám János

Az ingyenesen látogatható rendezvények már elkezdődtek csütörtökön egy öko gasztroesttel, amelyen látványkonyha bemutatók és kóstolók, paleokonyha, ökogrill, termékbemutatók és kóstolók, házi szörp-, bor- és sörkészítés, fermentálás, aszalási technikák voltak. A péntek a Zöld családi napé volt. A kicsiknek délelőtt Mimó és Csipek címmel bábos mesekuckó foglalkozás volt. Egész napos programok voltak az öko-játszótér, kézműves foglalkozások, csillámtetoválás, ugrálóvár, óriás társasjáték, kulcstartókészítés, gyöngyfűzés, környezetvédelmi interaktív játékok.

Vásár és hagyományőrzés

Ma délelőtt 9 és este 7 óa között várják a Barlangfürdő elé az érdeklődőket helyi termelői vásárra és hagyományőrző napra. Egész napos programok: helyi termelők portékáinak bemutatása és vására, mesterségbemutatók, kézműves termékek vására, megújuló energiával kapcsolatos tanácsadás, kézműves foglalkozások helyi iparművészek segítségével (kosárfonás, szövés, gyöngyfűzés, kötélverés).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában