Anno

2024.01.28. 16:30

Kínaival etették az embereket a Junóban

Miről írt 30 éve az Észak-Magyarország? Gasztronómiai kalandról számolt be a megyei napilap 1994. január 24-én.

Boon.hu

A hosszú évek óta üresen álló Juno szálló.

Fotó: Kozma István

Felejthetetlen gasztronómiai élményben lehetett része mindazoknak, akik a miskolci Junó Szálló keleti díszbe öltözött éttermében költöttek el ebédjüket vagy vacsorájukat. A kínai szakácsművészet remekeiből választhattak kedvükre valót, amelyeket Bak János Ferenc, Kínában tanult kiskunfélegyházi fő- szakács varázsolt boszorkányos ügyességgel az asztalokra. A szálloda vezetői az elkövetkezendő időben rendszeresen szeretnének hasonló, „nemzeti napokat" rendezni a más kultúrájú népek konyhaművészete iránt érdeklődőknek – idézhetjük fel az eseményt a harminc évvel ezelőtti híradás alapján. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában