Ünnep

2024.03.30. 09:00

Családi nap: Diósgyőri Húsvéti Forgatag

A miskolci Ady Endre Művelődési Házba várják szombaton egy hamisítatlan húsvéti buliba a kicsiket és nagyokat.

Boon.hu

Az Iszkiri együttes is fellép Diósgyőrben

Fotó: olvasó

Március 30-án, szomaton 10-től 14 óráig tart a Diósgyőri Húsvéti Forgatag a miskolci Ady Endre Művelődési Házban. A programok között mindenki találhat magának valót. A húsvéti kézműves kuckóban ünnepi dekorációkat lehet készíteni papírból, gurigákból, papírtányérokból, lesz gipszfestés (tojás, nyuszi, csibe, egyéb húsvéti formák) és nyuszi hajtogatása - nyuszis girland - spatulás dekorációk. 

A húsvéti gyereksarokban mozgásos játékok lesznek. A húsvéti hétpróba tojásfutamból, zsákban ugrálásból, húsvéti célbadobásból, tojásvadászatból, nyuszifüles célbadobásból, akadálypálya leküzdéséből és petanqueból áll. 

Lesz még a Diósgyőri Húsvéti Forgatagban Twister, óriás ejtőernyő, óriás Jenga, óriás élő társasjáték, húsvéti puzzle, óriás darts, alagút. Az arcfestés és csillámtetoválás keretében a legjellemzőbb húsvéti figurák is megjelenhetnek.

Mese és zene 

A mesesarok programja: A Japánból eredő és nagyon népszerű papírszínház, a Kamishibai a mesekönyveket mintegy színházzá alakítja. A fakeretben mozgatható, nagyméretű lapok segítségével a mesélő igazi színházi élménnyé változtatja a hagyományos meseolvasást.

Egyéb programok között lesz miskolci tánciskolák táncbemutatói, Pajta Játék-Tár. 

Délután 4 órakor a kicsik és a nagyok örömére fellép az Iszkiri zenekar. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában